Cocoa Collagen

>> Wednesday, November 19, 2008


RM 60
(30 sachet)

Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman…Koko Pracampuran… adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:

Marine Collagen
Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit

Kacip Fatimah
Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri

Lobata
Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung

Krimer bukan tenusu
Membantu meningkatkan daya kesihatan anda

Dextrose monohydrate
proses penuaan

Oligo saccharide
Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan

Kebaikan dan khasiat
  1. Membantu mengimbangi hormon
  2. Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  3. Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
  4. Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
  5. Melambatkan proses penuaan
  6. Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
  7. Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
  8. Mencerahkan kulit secara semulajadi
  9. Memberikan tenaga
  10. Membantu mengurangkan keguguran rambut
  11. Melancarkan peredaran darah dalam badan
  12. Mengimbangi berat badan
  13. Meningkatkan daya penghadaman
  14. Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot

    *Boleh diambil untuk wanita berusia 20 dan ke atas (bujang dan berkahwin)... DISARANKAN JUGA UNTUK WANITA LEPAS BERSALIN

niniez wrote: assalamualaikum..... memang superb & marvellous la cocoa ni cik rosma_jie

-dulu saya selalu gak cam malas2, letih memanjang skrg tidak lg pendek kata sume nak buat. -hubby sy pun happy semacam je.....he..he...he...

-tumit kaki saya pun ada byk perubahan -muka dah nampak cerah berseri dulu pucat, kusam, letih tak bermaya -breast pun adaa rasa ckit almaklumlah baru 5 ari makan kan,kalu sebln mau meletup-letup perubahannya...insyaALLAH. semua perempuan & wanita kat luar sana RUGI BESAR tak try....cubalah!!! thank`s a lot cik rosma_jie


ida_apz: ko minum hari2 x collagen tu nieza: haah la.. sedap and x berat sangat rasa dia. tp sedap la.

ida_apz: ada apa2 +ve result tak? baper hari dh ko minum ek? nieza: until yesterday dh 5 hari. tapak kaki aku belum nampak lagi. sbb mslh aku kronik sgt kot. pecah2 dia teruk..

nieza: tapi cocoa collagen ni buat boobs besor ke ko? ida_apz: besar aku xtau. tp tegangkan mmg ye sbb kandungan lobata tu utk boobs n butt.

nieza: ooooo... padan la.. iya kot. hahahahah ida_apz: amender? apa yg padan? nieza: breast aku penuh siot.. rasa ketat sikit bra aku.

ida_apz: really??? that soon?

ida_apz: untung la ko sbb rata2 belum bg testi cenggitu. cepatnyer ko sbb x sampai seminggu ko minum.

ida_apz: breast ko bukan tambah besor tp yg dh lisut tu tisu dia pulihkan balik so dia kembali pejal la. chewahhhh...

nieza: heheheh.. serius.. aku mmg x amik apa2 pun. period pun x cenggini. best la cocoa ni. lg satu aku suka tenaga x penat tu.

nieza: tak sabar nk tengok perubahan apa lepas seminggu. ida_apz: haa.. aku pun x sabar.. jgn lupa update testi yer..
Ini testimoni unt uk penggunaan seminggu kolagen kau tu.

-breast mcm besar & bulat, serious kau...baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut -muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama
Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni.

From: Faiz
To: rosmaziha hassan

Sent: Friday, September 5, 2008 3:20:28 PM

Subject: cocoa collagen


jie ni masuk 4hari aku minum cocoa hang tu, first time aku tgk kotak cocoa tu pun aku dah jatuh hati..coz aku bayangkan aku dpat 1kotak yg ada 30paket...tapi tgk2 dapt 3ktk suspend gak aku ingatkan hang salah antar..mampus aku nak kena tambah duit lagi...tapi upanya 1kotak tu ada 10paket yer...
ok aku nak bagi review aku kat hang selepas 4hari aku minum.. first time hirup pergh...sedap ler mengalahkan coffee beans la pulok...tapi mmg sedap hang...aku belasah ler sehari 2kali..lepas buka pose dan masa sahur...apa yg aku dapt rasa mmg badan aku tak letih mmg segar je sepanjang hari seperti yg hang ckp la....lepas tu yg magic nye aku tgk tumit kaki aku yg dulu pecah dan kasar macam org kerja buruh kasar tu alhamdulillah akhirnye bertangkup dan buleh ler dikatakan licin...tapi lum licin sepenuhnye..tapi aku puashati ler coz b4 this aku dah sapu krim macam2 krim..tak jalan juga..akhirnya mimpi aku menjadi kenyataan
hubby aku lak puji aku dia kata muka aku nampak pinkish dari biasa..aik biar betik.. ye ke jie? hang pun camtu ke? aku mmg tak amik apa2 selain cocoa hang nie coz aku nak tgk dia nye kesan yg ckp cepat tu...lagi pulok aku minum 2paket sehari tu yg nampak cepat kot...
lepas tu kan jie betul ler hang kata breast ada denyut-denyutan ler..tapi aku tak berani nak kompem ler sebab cocoa coz aku nak period nie sekali berdenyut sebab nak period malu je kat hang....hahahha...
ok la jie panjang lebar lak aku cerita..tapi jie aku mmg berterima kasih kat hang ler kenalkan cocoa nie..make sure aku nye stok utk tiap bulan ada tau..sampai je masa hang send kat aku...aku nak buat amalan tiap bulan..makna aku nye 2set ler yer sebulan..hahahaha org suh minum 1paket sehari aku lak belasah 2paket sehari..tak per janji murah,berkesan, cantik n cun
ok jie selamat berbuka pose yer..nanti aku update lagi..o yer kawan aku pun nak order nanti dia contact ko..aku dah bagi no ko kat dia dah...
byebye dear


rosmaziha wrote: ›onie Says: October 15th, 2008 at 9:07 am

e saya minum cocoa ni bagus la.. saya kerap buang angin..kencing lawas…badan saya rasa segar.nampak la perbezaannyee.sebelum ni tumit kaki saya pecah pecah..betul kata kak jie tu..lps saya amalkan tumit kaki saya nampak bersih..xde lagi pecah pecah tu..x menyesal saya minum cocoa ni..


lina Says: October 15th, 2008 at 10:11 am e

sehari minum berapa sachet? dalam period bleh minum tak?


ima Says: October 20th, 2008 at 2:50 pm e

thank u gee, selepas makan cocoa colegen seminggu, tiba-tiba saya rasa selera untuk melakukan intim dengan suami kembali ada. Selepas melahirkan 3 orang anak di tambah dengan penat bekerja, selera untuk melakukan hubungan fun seolah hilang. Tapi after makan cocoa colegen dengan izin Allah, alhamdullilah dapatlah menjalankan tanggungjawab yang penting ni. Thanks


bina Says: October 27th, 2008 at 7:51 pm e sebelum saya minum cocoa ni…saya rasa malas bila nak bersama..tp selepas saya amalkannye saya rasa segar dan x malas setiap kali nak bersama…suami pun dpt rasa perbezaannye..mcm x percaya aje..tq kak jie…


meera Says: October 28th, 2008 at 10:32 am e

saya ni baru sebulan amalkan minum cocoa ni.masa saya minum dlm masa smggu saya dah rasa kelainannye.suami saya tetiba bertanya kepada saya kenapa dia rasa lain bila bersama ngan saya. terkejut besar saya…bila dia kata dia rasa terlalu ketat la pulak..patut la saya rasa semcm aje mcm baru kahwin pulak..hehehehe tima acih kak jie..x sia sia kak jie kenalkan pada saya produk ni..tq..


roseni Says: October 28th, 2008 at 10:50 am e salam..saya ada 5 org anak..so klu citer pasal bersama ni saya ada rasa mls sikit..ye la penat.tp sejak kwn syorkan saya minum cocoa ni..saya rasa segar.yang buat saya terkejut sgt tu bila suami saya komen dia kata dia rasa terlalu ketat mcm masa baru bersama maksud dia mcm masa baru kahwin dulu pulak..sedangkan masa tu saya baru meminum cocoa tu seminggu aje..terima kasih kwn yg kenalkan produk ni..


aishah81 wrote: sampai masa sy nak bagi komen pulak saya disarankan mencuba 3 produk skaligus minyak mariam, sabun herba dan cocoa colagen hasilnya boleh dirasakan dlm sehari je, breast dah mula rasa tegang walaupun xketara skrg setelah seminggu walaupon kdg2 ada yg miss jugak, breast rs penuh dah tegang je pakai baju pon nmpk cantik je kulit terasa licin dan husben kata mcm bersinar je, sblm ni tak pon putih pucat je diakui sendiri oleh suami yg tericinta
so, sapa2 yg masih ragu2 tu meh la try
tiehah777 regular customer

Age : 24 Joined : 16 Aug 2008 Posts : 158 Location : kL...
---------------------------------------------------------------------- ----------
ha'ah akak.. btol..baru minom 2 peket..dah terasa..mcm cumil jer breast nih.. sbb bdn kt ni berisi sket..tuh yg cepat kot..hehehhe... owh boleh hilang yer jerawat.. besh jugak tuh..sbb muke kt ni..dr langsung x der jerawat ni pulak naik... sbb tersalah pkai produk..huhu... ni nak tgk la cocoa ni boleh ilang ke x.. hehee...
tiehah777 regular customer

Age : 24 Joined : 16 Aug 2008 Posts : 158 Location : kL...
--------------------------------------------------------------------- ----------
hye akak... update lagi nih... hehhee....jerawat dah kurang.. sbb kt rajin basuh muke...skrg muke dah ok... tp ader sket bekas2...itu x jd mslh.. tkot sbb dr x der jerawat..jd ader jerawat plak.. tp last2..lepas mkn minum ini cocoa...pas 2 rajin bsoh muke... tu yg dah ok balik..mmg lega...muke dah ok... tp ader sket bekas2...setakat ni baru minum 10 peket... tu pon 1 peket sehari...


ida apz: cocoa apa citer?ida apz: ada apa2 yg baru

zieyra a: coco tuh i minum sendirizieyra a: tak promote pun kat kawanzieyra a: sbb now bz sgt

zieyra a: tp mmg bagus...

zieyra a: nenen ni rasa pejal n padat jerk zieyra a: hehehhe

ida apz: nope, i mean ur testi ler

ida apz: ooo.. ok la tuzieyra a: pakai baju nampak cantik jerk... terletak

zieyra a: kulit kaki tangan rasa lembuttt ler..

zieyra a: tumit pun tak bersisik lagiida apz: alamak........ best la dgr testi u nih

ida apz: kulit lembut dah 3 orgida apz: tumit mmg ramai

zieyra a: tu la...i kan siang malam dengan aircond

zieyra a: kulit mmg kering

ida apz: betul tuzieyra a: risauzieyra a: now tak de masalah

zieyra a: pakai losyen sikit jerk.... dah lembutzieyra a: dulu nak kene pakai banyak ngan stokin lg


slm.iema pn nk share testimonial kat sini.iema da minum cocoa nie 4hr.prubahan yg dpt rs.tumit yg ksr da ok.hat denyut2 tu lum lg..kena tgu ler npknye


mel_zaba wrote:wah kak jie..perubahan yg tak perasan..hahahah..
1st: baru sedar dh tak ngantok kt opis..haha..segar bugar lagik..kalo tak tgh22ari berat mata..paham22 jelah..2nd:sblom nih tiap2 mlm tido pakai versaline n stokin..so takde la wisau tapak kaki merekah..tp kalo stop akan rase keras sket kt tumit....nk test tgk berkesan tak cocoa nih..perghh sekali dh stop pakai versaline kaki still lembut n lembab..hahah.cayalah..
tu baru 10 paket..minum 1kali sehari..kalo 2 paket sehari..ape la lagik kesan nye ekk..hahaha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP