Soy Collagen

>> Wednesday, July 2, 2008


Harga: RM 29 sekotak - 10 paket


Minuman Soy Collage.. daripada Nurbeautyline* Formula melambatkan penuaan
* Formula anti penuaan yang cepat dan mudah.
* Rasa sihat dan kelihatan muda.Ia minuman yang diformulasikan daripada kombinasi soya dan kolagen bagi memboleh melawan garis-garis halus yang timbul, kedut, kulit kusam dan tidak sekata yang berpunca dari umur yang kian meningkat, stress, pencemaran, terdedah kepada cahaya matahari dan lain2 faktor.Formulasi asli ini akan mengembalikan keanjalan kulit anda dalam masa 3 minggu untuk melawan tanda2 penuaan dan kulit pra-matang disamping secara perlahan2 memutihkan dan melembutkan kulit. Hasilnya kulit anda akan kelihatan lebih sihat dan lebih cerah.
Minuman ini sesuai untuk wanita dan semua peringkat umur. Sangat sesuai untuk wanita yang sedang mengandung.

Adakah anda mahu memiliki kulit yang lebih muda, cerah dan sekata?
Soy Collagen adalah jawapannya. Minuman yang difomulasikan daripada kombinasi soya dan kolagen boleh melawan garis-garis halus yang timbul, kedut, kulit kusam dan tidak sekata yang berpunca dari umur yang meningkat, stress, pencemaran, terdedah kepada cahaya matahari dan lain-lain faktor yang merosakkan kulit anda.

Formula asli ini akan mengembalikan keanjalan kulit anda dalam masa 15 hari untuk melawan tanda-tanda penuaan dan kulit pramatang disamping secara perlahan-lahan memutihkan dan melembutkan kulit. Hasilnya kulit anda akan kelihatan lebih sihat dan lebih cerah. Minuman ini sesuai untuk wanita semua peringkat umur. Sangat sesuai untuk wanita yang mengandung. Produk ini mengandungi 2 ramuan utama:

Soya - Berfungsi sebagai bahan semulajadi untuk memutihkan kulit dan melembutkan kulit. Ia juga membantu mengurangkan paras kolestrol dan suhu badan dan memberi tenaga yang diperlukan oleh tubuh kita.

Kolagen - Kolagen ialah bahan semulajadi yang mengeluarkan cecair dalam tubuh kita untuk membekalkan struktur pada organ yag berbeza. Kolagen memainkan peranan untuk menjadikan kulit kita kelihatan sihat, muda, lembut, dan sekata. Berpunca dari faktor-faktor seperti peningkatan usia proses-proses pengeluaran kolagen berkurangan dalam tubuh kita. Dengan kolagen hasilnya garis-garis halus dan kedut-kedut akan berkurangan dan menampilkan wajah yang sihat. Sekaligus menghalang proses pengeluaran kedut-kedut dan garis-garis halus yang baru.

Cara penggunaan :
Masukkan satu peket soya kolagen ke dalam air suam, kacau dan minum terus untuk mendapatkan khasiat maksima soya kolagen yang mengandungi vitamin dan protein.
Testimoni Lain..

Quote:
GOOD NEWS TO PREGNANT LADIES - boleh makan, no problem….in fact pihak syarikat sendiri claimed that kalau diamalkan waktu mengandung, anak yang dilahirkan lebih selamat dari masalah kulit, dan kulit baby yang gebus bertambah gebuz…..

Quote:
for emo sendiri yang dah rasa keberkesanannya i believe soy collagen really helps your skin la put, so jangan le malas-malas, sepeket sehari tu telan sambil berangan kira supplement diet skalik…..
by your look pun memang i dah cakap dalam hati, minah ni sure pi memana kena kaco dengan anak terune, pak terune segala sebab i think by your look memang you born cantiklah….mesti abang sayang!!!

Quote:
macam ada one of my neighbour nih, tumit kaki dia teruk sangat…..now cantik merah tumit dia…i tried to dig jugak apa lagi dia sapu kat kaki dia tumit dia boleh ok…she said, she just do the same thing, gosok, sapu lotion, but when she add soy collagen in her diet….dia perasan all the same things yang dia buat baru nampak kesan positive….so it’s kind of combination lah….
another thing that i noticed is my doters hair yang selalu luruh (rambut dia panjang), after consume memang kurang gugur and her dark skin complexion dah mula glowing dan nampak cerah sikit sampai tok nenk dia pun dok tanya apa dia buat kat kulit dia - soy collagen & some skincare does that!!! of course healthy eating habit!!!
good luck to you and bila ada positive or negative after consuming these things, do tell us so all of us here can share…..

Quote:
kak, betul laa…. bibir su tak kering da… suke laaa… kazen su bgtahu SC ni buat rasa kenyang.. dia BF baby dia + susu botol… dia kata baby dia BF jer skang ni… maybe sedap kot SC+susu ibu kecik2 da pandai rasa SC…
Terdapat Rasa Coklat dan Asli..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP