Testimoni mygreen oil

>> Monday, June 23, 2008


Dipetik daripada http://www.topix.com/forum/world/brunei/TC7SL816J0RKLP81T

Mejbersara
Malaysia Reply »
|Report Abuse |Judge it! |#3 Tuesday Jun 10
Saya dah pakai mygreen oil. Ia adalah minyak engin yg betul-betul "green" selain boleh digunakan utk engin ia juga boleh digunakan sbg goreng makanan, contohnya ikan, tampe,cekodok dll.

Penjimat Petrol Diesel
Masjid Tanah, Malaysia Reply »
|Report Abuse |Judge it! |#4 Tuesday Jun 10
biar betul?
hujung benua

Joined: Wed Jun 4
Comments: 20
Kuala Lumpur, Malaysia Reply »
|Report Abuse |Judge it! |#5 Tuesday Jun 10
Penjimat Petrol Diesel wrote:
biar betul?
Saya dah pakai dari tahun lepas. So far ok la, enjin pun senyap,pick up dan yg penting minyak save. Last year konvoi ke utara bawa MPV duit minyak berlebih bakinya dari jangkaan. Mmg puas hati. Smpi skrng pun pakai lagi. Extra utk 2nd car n motor sy plak.

Penjimat Petrol Diesel
Bandar Penggaram, Malaysia Reply »
|Report Abuse |Judge it! |#6 Tuesday Jun 10
tahniah kepada pengguna mygreenoil yang telah merasai kelebihannya
Penjimat Petrol Diesel

mgo
Petaling Jaya, Malaysia Reply »
|Report Abuse |Judge it! |#9 Tuesday Jun 10
kawan saya dealer mygreenoil...kami dah 2bln guna myk ni..alhamdulillah bunyi dah kurang..minyak dapat save dalam 30%...yg penting skang bawa keta mmg puas ati...
mgo

Petaling Jaya, Malaysia Reply »
|Report Abuse |Judge it! |#11 Tuesday Jun 10
mygreenoil ni bkn guna sebotol terus nak ada kesan...mesti guna dlm 4-5 botol..sbb first botol myk tu baru nak meresap ke petrol anda..so mkn masa utk rasa kesan dia...mcm pakai penghilang jerawat...sekali pakai tkkan terus hilang..mesti 2-3kali gak kan..cuba dulu...

Awang
Miri, Malaysia Reply »
|Report Abuse |Judge it! |#12 Tuesday Jun 10
Mejbersara wrote:
Saya dah pakai mygreen oil. Ia adalah minyak engin yg betul-betul "green" selain boleh digunakan utk engin ia juga boleh digunakan sbg goreng makanan, contohnya ikan, tampe,cekodok dll.
Caya lah mygreen oil!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP