SABUN SPA

>> Wednesday, June 25, 2008




PERASA:
oren
kunyit
lemon
susu
strawbery
belimbing
timun
asam jawa


TESTIMONI UNTUK SABUN SPA

“aura dah lama pakai dynary spa soap ni….gunanyer untuk cerahkan kulit dan juga untuk area armpit dan bikini line….memang wangi dan sedap dan kulit pun makin cerah. Combine ngan spa salt scrub memang best…….

kalau sangkut kat bilik air, kompem bilik air wangi memanjang…..so far eynda ni la mende yang aura dok genyeh kat body…..paling termurah pada aura at the moment…dah pakai lebih 2 tahun alhamdulillah so far no side effect dan kulit memang cerah dan bersih……”

“bam pakai yg limau nipis punyerr…mmg kulit nampak cerah..bau wangiii jerr..”

“hai eynda..
Kite dah pakai sabun ni yg beli dgn awak itu ari…. betul laa die menyental daki..
2,3 hari lepas pakai… gosok kt tangan… masya’Allah… byk nye daki tanggal.. x abeh keluar mase mandi tu kot… ”

” cats75 pernah gak guna sabun ni memang best… dan ia mencerah kan kulit kita…
masa mandi eemm wangi jo ..”

“Hai eynda.. kite dah pakai sabun ni.. beli dgn u jugak laaa..
Ok.. rase segar lepas mandi.. mcm baru lepas mandi kt air terjun… ”

“betul tu. bau dia mmg wangi, melekat di badan. satu bilik air bau harum.
wangi sungguh.”

“mmg wangi..miau pakai yg bau orange tu..dah nak habis pun sebab dia cepat cair la kan eynda…nanti miau nak order lagi…order banyak ada discount tak?…ehekssss”


Sabun Spa sekotak 120gm = RM10.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP