TESTIMONI EUMORA

>> Sunday, May 25, 2008

TESTIMONI

1) EYEBAG ILANG DLM 3 MINIT SAHAJA.



2) JERAWAT KECUT.




3) MUKA BERSERI2.






4) KEDUT DAHI ILANG.




5) EKZEMA- PENYAKIT KULIT.




HEBAT KAN!!!!!

6) BABY KENA EKZEMA- HEBAT TAK EUMORA?





7) TENGOK DAHI DIE..JERAWAT! DAH LICIN



8) OPEN PORES YG ‘DITUTUP’ OLEH EUMORA




ANOTHER TESTIMONIAL FOR PIGMENTATION

untuk masalah pigment: -

sebelum




selepas












Antara feedback yg diberi oleh mereka yg menggunakan Eumora facial bar
meyzaah: sorry semalam ada messeh
meyzaah: ye
meyzaah: akak dah cuba
|Lyatu|ma|sarah: cner rasa bler pakai
meyzaah: ok
meyzaah: muka rasa tegang
meyzaah: kan baru lagi.....
meyzaah: tapi ada perubahan jugak
|Lyatu|ma|sarah: bagusla
|Lyatu|ma|sarah: itu yg kita mau
|Lyatu|ma|sarah: berbaloi kan....
meyzaah: ia la

update dari rumah anak dara.....

angah: jenis kulit bermasalah (berminyak)
profesyen: Graphic designer Burger King KL
pas pakai eumora 2 kulit dia xderla jadi kering sebab kulit dia memang type berminyak. Tapi bila dah pakai jerawat yang besar-besar jadi kecut mcam testimoni kat atas 2. Pori-pori kat muka pon da start mengecil.Tapi pas2 kuar jerawat nasi maybe nak buang toksin sebab dia memang ada resdung yang da lamala gak.
Nanti aku apload gambar dia before and after....korang xkan percaya nyer.
Pakai Artistry ngan SKII pon xsehebat ini.

Dayang:jenis kulit biasa
Profesyen: Jururawat Hospital Putrajaya
Pas pakai Eumora kulit dia rasa gebu jer macam gi facial kat saloon. Masa tu pakai time nak tidur. Punyalah dia suka bila kulit dia gebu cam2.

Aku: Jenis kulit berminyak
Profesyen: Programmer kerajaan
Masa pakai Eumora tu mmg rasa tindak balas dari dalam macam dia massage tau. Kulit rasa tegang then macam best jer sebab da jadi gebu. Pastu rasa gatal kat muka sebab aku ada resdung sikit. Then ada kuar jerawat nasi kat muka maybe sebab ada resdung tu.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP